راهنمای خرید

راهنمای خرید مودم خانگی

بهترین مودم ADSL خانگی

با خرید مودم خانگی می توانیم از مزایایی مثل سرعت اینترنت بیشتر و هزینه های کمتر، بهره ببریم اما از آنجایی که تنوع مودم های موجود در بازار کم نیست، بسیاری از افراد در زمان خرید این دستگاه ها دچار سردرگمی می شوند و نمی دانند چطور باید یک مودم خوب با قیمت مناسب پیدا کنند. در این بخش شما را با راهنمای خرید مودم خانگی آشنا می کنیم و ویژگی های مهم این دستگاه ها را توضیح می دهیم تا بهترین مودم ADSL خانگی را خریداری کنید. پس همراه ما باشید.

بررسی انواع مودم ها برای راهنمای خرید مودم خانگی

زمانی که صحبت از مودم می شود، بسیاری از افراد به تفاوت مودم و روتر اشاره می کنند؛ این دو دستگاه عملکرد متفاوتی دارند و هر کدام بخشی از روند اتصال به شبکه اینترنت را فراهم می کنند. اما تمام دستگاه هایی که امروزه در بازار با نام مودم به فروش می رسند، دستگاه هایی ترکیبی هستند که نام دقیق تر آنها «مودم روتر» است. بنابراین زمانی که از مودم خانگی صحبت می کنیم، منظورمان همان مودم روتر یا دستگاهی است که امکان اتصال به شبکه و استفاده از آن را فراهم کند. در ادامه انواع این دستگاه ها را بر اساس نوع اینترنتی که در اختیارمان می گذارند، دسته بندی کرده ایم.

1.     مودم ADSL

مودم های ADSL بعد از اینکه با دنیای اینترنت دایل آپ (Dial-UP) خداحافظی کردیم، اولین مودم هایی بودند که سروکله شان پیدا شد و همچنان از مدل های پرفروش در بازار هستند. این مودم ها از طریق کابل شبکه و تلفن، اتصال به شبکه اینترنت را فراهم می کنند و داده ها از طریق فناوری LAN جابجا می شود. البته در مودم های ADSL امروزی امکان اتصال بی سیم هم وجود دارد.

2.     مودم VDSL

این مودم ها را باید سریع ترین مودم های خانگی معرفی کرد که اتصال به اینترنت را از طریق شبکه فیبر نوری دنبال می کنند. به عنوان راهنمای خرید مودم خانگی پرسرعت، اگر فناوری فیبر نوری در منطقه شما پوشش داده می شود، به سراغ این دستگاه ها بروید. چرا که پهنای باند بیشتری دارند و اینترنت پرسرعت را در اختیارتان می گذارند.

بیشتر مودم روترهای جدید و امروزی در بازار امکان پشتیبانی از ADSL و VDSL را دارند؛ این که شما از کدام شبکه استفاده کنید، بستگی به پوشش فیبر نوری در محل شما دارد.

3.     مودم TD-LTE

مودم های LTE و مودم های TD-LTE دو نوع دیگر مودم های خانگی هستند که شبیه به هم بوده و می توانند امواج BTS را برای اتصال به اینترنت دریافت کنند. این مودم ها توسط اپراتورهای رسمی کشور هم ارائه می شوند که به همراه سیم کارت مخصوص به فروش می رسند. این نوع مودم ها برای اتصال به اینترنت نیاز به شبکه تلفنی ندارند و با قرار دادن سیم کارت داخل آن ها می توان به اینترنت متصل شد.

خرید مودم خانگی
مودم روتر

نکات راهنما برای خرید مودم خانگی

حالا که با انواع مودم های خانگی آشنا شدیم، به سراغ ویژگی های مهم در این دستگاه ها می رویم تا شما را به انتخاب بهتر یک مودم روتر باکیفیت، نزدیک کنیم.

1. تعداد و نوع آنتن ها

آنتن ها در این دستگاه ها یکی از ویژگی های مهم هستند که روی قدرت سیگنال و تعداد کاربران متصل به مودم تاثیر دارند. هر چه تعداد آنتن های یک مودم بیشتر باشد معمولا محیط پوشش دهی بزرگ تری هم دارد. پس اگر می خواهید برای یک فضای بزرگ مودم روتر بخرید، به سراغ مودم هایی با 4 آنتن یا بیشتر بروید.

2. تعداد و نوع پورت ها

پورتی که در مودم ها دیده می شود، پورت اترنت است که امکان اتصال کابل LAN و اتصال مستقیم به دستگاه ها را فراهم می کنید. اگر می خواهید مودم را به صورت مستقیم به سیستم کامپیوتری خود متصل کنید و پهنای باند بیشتری داشته باشید، وجود پورت اترنت و تعداد آن را روی مودم بررسی کنید.

برترین برنامه های تنظیم مودم با گوشی

معرفی 12 برنامه برای کنترل مودم با گوشی

فروشگاه اینترنتی فرفره

3. پشتیبانی از شبکه وای فای تک بانده یا دو بانده

یکی از دردسرهای همیشگی برای راهنمای خرید مودم خانگی مربوط به پشتیبانی شبکه وای فای است. مودم ها برای اتصال وای فای یا به صورت تک باند و یا به صورت دو باند هستند. اما این اصطلاحات به چه معناست؟!

مودم های تک باند فقط فرکانس 2.4 گیگاهرتز را ارائه می دهند که حداکثر تا سرعت 300 مگابیت بر ثانیه برای دانلود در اختیار خواهید داشت. این مودم ها قیمت کمتری دارند و برای فضاهای کوچک که دستگاه های کمی به اینترنت متصل هستند، مناسب است.

مودم های دو باند به جز فرکانس 2.4 گیگاهرتز، فرکانس 5 گیگاهرتز هم دارند. این مودم ها به شما امکان می دهند که فرکانس وای فای را خودتان تنظیم کنید و روی فرکانس 5 گیگاهرتز، سرعت بالاتری را داشته باشید.

4.     سازگاری با ISP

مودم روتر دستگاهی است که به تنهایی نمی تواند اتصال به اینترنت را ممکن کند؛ به جز این دستگاه برای اتصال به اینترنت به ارائه دهنده خدمات اینترنت یا به اختصار ISP نیاز داریم که در کشور ما شامل اپراتورهای مختلف و مخابرات است. پیش از خرید بهترین مودم ADSL خانگی باید این نکته را در نظر داشته باشید که آیا مودم با ارائه دهنده خدمات اینترنت سازگاری دارد یا نه. البته بیشتر دستگاه هایی که به صورت رسمی در کشور به فروش می رسند، مشکلی از جهت سازگاری با ISP ندارند.

5.     امنیت

ویژگی مهم دیگری که برای خرید بهترین مودم خانگی باید در نظر داشته باشید برنامه های امنیتی مودم است. در شبکه وای فای که اطلاعات در بستر آن جابجا می شوند، قابلیت دسترسی محافظت شده در مودم ها اهمیت زیادی دارند. یک مودم خوب باید دسترسی محافظت شده از WPA یا WiFi و محافظت از فایروال SPI داشته باشد.

6.     سادگی نصب و راه اندازی

در نهایت برای خرید مودم روتر پیشنهاد می کنیم دستگاهی را انتخاب کنید که نصب و راه اندازی آسان داشته باشند. مودمی که نصب آسان دارد در کمتر از 10 دقیقه آماده استفاده خواهد بود. معمولا مودم های سیم کارت خور و مودم های DSL نسبت به مودم های کابلی نصب آسان تری دارند. اما اگر از مراحل نصب و راه اندازی مودم خودتان سر در نمی آورید، حتما آن را به یک متخصص بسپارید تا هم امنیت اینترنت شما تامین شود و هم بتوانید بدون مشکل به شبکه اینترنت دسترسی داشته باشید.

آموزش تنظیمات مودم utel l443

3 انتخاب برای خرید بهترین مودم ADSL خانگی

با توجه به ویژگی هایی که بالاتر توضیح دادیم، می توانید از بین دستگاه های مختلف موجود در بازار، مودم متناسب با نیاز و بودجه خود را تهیه کنید. اگر به دنبال بهترین مودم های بازار با قیمت مناسب هستید، 3 پیشنهاد ویژه برای شما داریم که در ادامه با آنها آشنا می شویم.

1. مودم روتر ADSL2 Plus تندا مدل D301 V2

مودم روتر ADSL2 Plus تندا مدل D301 V2 یک انتخاب کاملا اقتصادی برای اتصال به اینترنت ADSL و بهره بردن از مزایای این نوع اینترنت است. مودم تندا مدل D301 V2 دارای 2 آنتن و 4 عدد پورت اترنت است. این مودم در دسته مودم های تک بانده قرار می گیرد که فقط از فرکانس 2.4 گیگاهرتز و حداکثر سرعت 300 مگابیت بر ثانیه پشتیبانی می کند. بنابراین برای محیط های کوچک تا متوسط مناسب خواهد بود. این محصول از برند تندا را می توانید با بهترین قیمت بازار از فروشگاه اینترنتی فرفره خریداری کنید.

2. مودم 4G/TD-LTE ایرانسل مدل TFi60 G1

اگر برای خرید مودم خانگی به دنبال بهترین و جدیدترین مودم TD-LTE هستید و می خواهید از مزایای این اینترنت پرسرعت و فوق العاده بهره ببرید، خرید مودم جدید برند ایرانسل یعنی TFi60 G1 را به شما پیشنهاد می دهیم. این مودم با طراحی ظاهری جذاب و مدرن خودش به همراه 2 سیم کارت عرضه می شود. این دستگاه از شبکه های نسل 4 و 4.5 تلفن همراه پشتیبانی کند و می توان از سیم کارت های معمولی (FD) و TD-LTE در آن استفاده کرد. در این مودم ایرانسل فقط یک پورت اترنت وجود دارد اما تا 32 کاربر به صورت همزمان می توانند به شبکه وای فای آن متصل شوند. این دستگاه برای فضاهای بزرگ که دستگاه های زیادی نیاز به اتصال به اینترنت دارند، بهترین انتخاب است.

3. مودم روتر VDSL/ADSL تی پی لینک مدل TD-W9960-v1.20

برند تی پی لینک از گذشته نامی محبوب برای خرید انواع مودم بوده و بهترین دستگاه های مودم روتر VDSL/ADSL با کیفیت ساخت بالا را می توان در مجموعه محصولات این برند پیدا کرد. مودم تی پی لینک مدل TD-W9960-v1.20 یک دستگاه برای اتصال به ADSL و VDSL است که 2 آنتن برای آن طراحی شده و پورت DSL و اترنت در آن وجود دارد. این مودم از فرکانس 2.4 گیگاهرتز پشتیبانی می کند و می توان آن را در لیست بهترین مودم ADSL خانگی برای مصارف معمولی قرار داد که قیمت مناسبی هم دارد.

آموزش 0 تا 100 تنظیمات مودم tp-link به زبان ساده با تصویر

جمع بندی

در این بخش سعی کردیم تمام مواردی که شما را برای انتخاب یک مودم خوب راهنمایی می کند، بررسی کنیم. برای راهنمای خرید مودم خانگی ابتدا باید انواع آن ها را شناخت و سپس ویژگی های مهم آن ها را پیش از خرید بررسی کرد. از بین برندهای موجود در بازار، نام های آشنا که حضورشان به بیش از چند دهه برمی گردد، انتخاب های مطمئن تری هستند. اگر قصد خرید بهترین مودم ADSL خانگی را دارید، به فروشگاه اینترنتی فرفره سری بزنید و مودم های مختلف که همگی با ضمانت اصالت عرضه می شوند را بررسی کنید. در فرفره بهترین مودم ها از برندهای معتبر را گردآوری کردیم و آن ها را با ضمانت سلامت فیزیکی به دست شما می رسانیم.

عارفه نجیبا

یه فارغ التحصیل نفت امیرکبیر که به دیجیتال مارکتینگ علاقه مند شده :)

پرفروش ترین ها

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
DMCA.com Protection Status